תרבות אירוח לאווירה טובה יותר- כי אירוח מושלם זה הרבה יותר מאוכל טוב.
הקניית כלים מנומסים ויעילים לארח ולהתארח בארץ ובעולם תוך הכרת תוך כדי השתלבות, הבנה והכרת הנוהגים.
מנחה: תמי לנצוט ליבוביץ
אחת המעלות הידועות של הישראלים היא אהבתם לארח ולהתארח. אמנם יש האוהבים יותר את מלאכת האירוח בזמן שאחרים מעדיפים להתארח ולא לטרוח, אך בשלב זה או אחר,
כל אחד נדרש לממש את מצוות הכנסת האורחים ולקיים תרבות אירוח כהלכתה.
רק יחידי סגולה ניגשים למלאכת האירוח בקור רוח, אולם כולנו יכולים להפוך את “מעמסת" האירוח לחוויה נעימה ולא מכבידה.
את מי להזמין? מה להגיש? על מה ידברו? איך נראה הבית? מה יחשבו עלינו?
כולנו מתרגשים ומתלבטים לפני בואם של האורחים. אנו חשים שהאורחים מודדים אותנו בכל פרט ושצריך לעשות הכול על מנת להרשימם: החל בטיב כלי האוכל,
דרך מספר המנות ועד לתוכן השיחה.
בסדנת תרבות אירוח אנו מלמדים כי אירוח עשוי להיות חוויה שונה באופן מהותי, חוויה חברתית מהנה ויצירתית - הכול טמון בגישה.
בסיס הגישה: המארחים הטובים ביותר אינם המארחים המרשימים ביותר אלא המארחים שמסבים את ההנאה הרבה ביותר לאורחיהם.
כיצד להסב לאורחים הנאה? זוהי כבר באמת אמנות.
סדנת תרבות אירוח - למי מיועדת הסדנה?
- אנשי עסקים המארחים בביתם סעודות רשמיות
- מארגני אירועים פרטיים ורשמיים
- לכל מי שמתכנן אירוע מיוחד
- לכל מי שמרבה ואוהב לארח בסטייל ולהתארח.
תרבות אירוח - "תפריט" הסדנה
- אירוח עם סגנון - מגוון של טכניקות אירוח מקובלות והתאמתן לאירוע.
- להרגיש בבית - האמנות של יצירת אווירה נכונה ומתאימה לכל אירוע ולכל אירוח.
- לא על האווירה לבדה - תכנון נכון של התפריט. האם לקנות או להכין? כיצד לשלב את האוכל עם מראה החדר ועוד.
- טוב מראה עיניים - כיצד לערוך את המזון והמשקאות בדרכים לא שגרתיות שיתרמו להנאה מהאירוע.
- "יש פה מישהו שאתם חייבים להכיר" - מי יהיו האורחים שלכם ומהו תמהיל האורחים המושלם.
- להגיד את הדבר הנכון - אמנות השיחה - כיצד לנהל שיחה תרבותית, קולחת ומהנה.
- בואו בהמונכם! - נוהגי הזמנה, בכתב ובעל פה, כיצד כותבים הזמנה ומה ראוי ולא ראוי לציין בה.
סדנת תרבות אירוח כוללת הדגמה מעשית, סימולציות, ומגוון רעיונות לאירוח מושלם.
משך הסדנה: מפגש אחד במשך 4 שעות
עלות : 3000 ש"ח
לפרטים:
תמי לנצוט ליבוביץ
טל' במשרד: 03-691-3545
נייד אישי: 054-666-6226
דואר אלקטרוני: tami@tll.co.il